borrel, lunch of diner

Lunchen bij de hoek: een begrip

De gasten van de Hoek komen wekelijks terug voor ons zelf afgebakken brood van Bakkerij van Kempen met klassiekers. Net als onze andere lunchgerechten bereid met kraakverse ingrediënten, vaak van lokale leveranciers. Een heel bordje vol. Want bij ons in de Hoek moet je niks tekortkomen!
Onze inspiratie komt van over de hele wereld. Van Italiaanse soep tot Portabello’s gevuld met kastanje bospaddenstoelen en HJ Karakter en Huisgemaakte cheese cake. We passen de menukaart dan ook regelmatig aan en elke week hebben we nieuwe gerechten buiten de kaart om.
Moeten we rekening houden met een allergie? Vraag dan om onze allergiekaart!

DINEREN BIJ DE HOEK: TOPKWALITEIT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Wij houden van écht goed eten. Dus kiezen we de beste producten. Hollands rund, dagverse vis, lokale groenten en natuurlijk ons zelf afgebakken brood.
Zo wordt een hapje eten in Eetcafé de Hoek een culinair feestje. Waarbij onze chef-koks je met grote liefde voor het vak graag verrassen met prachtige gerechten. Van een klassieke tournedos tot hippe sousvide picanha. Voor uitgebreid tafelen of even een snelle hap. Maar altijd van topkwaliteit en met onze gastvrijheid.
Kun je niet kiezen? Neem dan eens een rondje uit de keuken: een plank vol heerlijkheden om gezellig samen of met een gezelschap van te genieten.

BORREL : Het echte huiskamer gevoel

Even een drankje doen is altijd gezellig. Maar bij ons kun je borrelen 2.0. Met het grootste bierassortiment uit Koudekerk en Hazerswoude – de Hoek is lid van het Hertog Jan Genootschap – check onze prachtige wijnen en bruisende cocktails.
Daar krijg je trek van! En ook borrelhapjes nemen wij uiterst serieus. We serveren een uitgebreid assortiment, van kaas, worst en bitterballen tot onze geliefde, volgeladen Bier Borrelplank. En natuurlijk ons beroemde scheurbrood met lekkere smeersels. De kwaliteit is altijd top. De kaas is dus niet zomaar kaas maar van onze delicatesse handel Neuteboom.
Muziekje erbij en voordat je het weet zitten we in de late uurtjes. Dan maken we er nog een klein feestje van met elkaar!